Minusta

Minusta

Hei, Ihana!

Minä olen Kaidi Karilaid. Nainen, joka saattaa joskus olla outo ja ehkä jopa tuntua hullulta toisista, tai ehkä joskus liian helppo tai määrittelemätön.Mutta minä olen – kuka minä todella olen ja pidän siitä. Ja kun olen minä, huomaan, että maailma muuttuu paremmaksi paikaksi kaikille.

Olen yrittänyt elää elämääni tässä ruumiissa muiden maailman ihmisten ja muiden ihmisten – varsinkin tietysti minun rakkaani – odotusten mukaisesti, ja halusin epätoivoisesti sopia tähän malliin, jota pidetään OIKEANA. Kuulostaako se tutulta? Oletko myös? Ja miten sinusta tuntuu?

Minusta tuntui aina epäonnistuneenä, koska en voinut vastata näihin standardeihin. Arviot muusta maailmasta ja itselleni annetut arviot häiritsivät minua milloin tahansa ja työnsivät minut pieneen ja tavalliseen, olemaan kuten kaikki muutkin. Oli huono ja olin loukkaantunut, koska ajattelin, että minun oli muututtava jotta olisin sopiva tähän maailmaan.

Luulin, että minun piti olla naisellinen. Luulin, että minun piti olla yksi tai toinen. En ollut. Luulin, että minun oli löydettävä ratkaisu, jotta voin tehdä itseni KUNTOON. Olin koko elämänsä ajan ajatellut tehdä kaiken kuntoon ja pitää se hyvin ja tasapainoisena, mitä on tehtävä löytääksemme se JOTAIN – tämä salaperäinen ratkaisu, joka tekee kaikki onnelliseksi ja pelastaa maailman. Koska tiesin, että tämä maailma ei voi olla VAIN sellainen. On oltava jotain muutakin – jotain erilaista. Jotain mitä kukaan ei ole vielä luonut.

Koko elämän aikana perheeni ja minua ympäröivät ihmiset olivat ylistäneet ja tunnustaneet minua – koulussa olin mahtava, lahjakas musiikki ja hyvä urheilija. Jo 18-vuotiaana, kun Virossa oli syvä Neuvostoliitto, matkustin ulkomaille. Ei kieltä, ilman kielen tuntemusta tietämättä, mitä odottaa.

Mutta tämä tietämättömyys innoitti minua – mistä löydän sen tai mitä tulevaisuudessa voin luoda? Tämä sama kutsu sai minut tarkastelemaan vaihtoehtoisia tapoja lähes kaksikymmentä vuotta ja kokeilemaan kaikenlaisia ​​hengellisiä käytäntöjä huomatakseni MISKIN-in.

Minulla on kaksi aikuista poikaa. Olen virolainen ja maailman kansalainen, elän maailmassa. 17 vuoden ajan olen johtanut yhdeksän suurta kansainvälistä yhtiötä, joissa työskenteli yli 5 000 henkilöä. Tämä työ oli hauska, monipuolinen ja arvaamaton – kuten minä. Vuonna 2012 valmistuin Holistisesta instituutista terapian alalla.

Saman vuoden helmikuussa minä löysin  Access Consciousness® ja kaikki ne hullut, hauskat, mutta mega-aktiiviset työkalut, jotka ovat muuttaneet elämääni enemmän kuin koskaan olin ajatellut voivani. Samat välineet ovat muuttaneet tuhansien muiden ihmisten elämää sekä Virossa, että koko maailmassa, jotka valitsevat itseä ja elävät elämäänsä ITSENÄ!

Accessin ansiosta tiedän nyt, että minä ei ole koskaan ollut VÄÄRÄÄ TAI VÄÄRÄSSÄ. Minä en ole väärää nyt tai tulevaisuudessa. Olen vain erilainen. Tiedän, että en koskaan sovi tähän maailmaan ja todellisuuteen, niin kuin tämä todellisuus haluaisi minun sopivan. Nyt tiedän, ettei ole pakko sopia ja minulla on vapaa valinta.

Nyt tiedän myös, että maailma ei tarvitse pelastusta. Kuten ei lapsi, ei mies eikä naapuri. Maailma on hieno ja onnellinen, kun lupaan ja annan itseni olla se, joka minä todella olen. Olen minä itse kaikilla hyvillä ja puutteilla, eikä yritä sopeutua tähän maailmaan. Tästä ei tietenkään monet ihmiset pidä, ​​joista monilla mene harjaat punaiseksi ja jotkut ovat lähteneet maailmastani. Ja se on ihan ok!

Samalla elämässäni on ollut monia ihmisiä, jotka hyväksyvät minut luopumatta ja sellaisen kuten minä olen. Nämä ihmiset ovat vertaansa vailla olevia lahjoja minulle. Kuinka paljon elämässäsi on semmoisia ihmisiä jotka nostaa ja voimaannutta sinua? Tai onko enemmän niitä, jotka vetävät sinut alas? Tiedätkö silti, että voit muuttaa sitä?

Se, että lupaan itselleni olla se, joka olen avannut PARANTAJAN VOIMAT minussa. Minua kutsutaan muutoksen katalysaattoriksi. Suhtaudun myönteisesti henkilöihin, jotka osallistuvat yksityisiin istuntoihin, ja järjestän ryhmäkokouksia, luentoja, työpajoja ja kursseja niille, jotka pyytävät muutosta elämässään tai haluavat luoda jotain enemmän elämässään. Käytän sekä verbaalisia Access työkaluja että kehoprosesseja muutoksen välittämiseksi, ja annan myös nämä työkalut sinulle jotta voit käyttää niitä, olla aina sinä itse ja valita enemmän – ei vähempää.

Olen kiitollinen elämästäni, ruumiistani, koko planeetalle ja maailmankaikkeudelle niille pienille ja suurille ihmeille, joita voin luoda kanssasi milloin tahansa ja olemaan inspiraatioksi sinulle, jotta voit valita enemmän elämääsi ja sallia itsesi olla se, joka todella olet. Miten voin panostaa sinulle? Mitä voit panostaa minulle? Mitä voimme luoda yhdessä?

Planeetta tarvitsee meitä – meitä, jotka olemme, kuka me todella olemme, jotta voidaan luoda muutoksia ja kestävää elämää maapallolla, joka on kotimme.

Kaikki tulee elämääni helposti, ilolla ja loistolla!

Tutvu minu tegemistega lähemalt
Facebookis
 ja Instagramis ning liitu Olemise Väe FB grupiga!

Minä mediassa:

04.07.2019 Buduaar
KAIDI KARILAID: KUIDAS JÄÄDA ISEENDAKS? 
http://buduaar.ru/Article/article/kaidi-karilaid-kuidas-jaada-iseendaks  

01.07.2019 Naistekas/Delfi
Kaidi Karilaid õpetab, kuidas küllust ligi meelitada: mulle meeldib raha kergusega luua!
https://naistekas.delfi.ee/rahakarjaar/raha/kaidi-karilaid-opetab-kuidas-kullust-ligi-meelitada-mulle-meeldib-raha-kergusega-luua?id=86672021  

29.06.2019 Hingele/GoodNews
KOGEMUSLUGU! Lugu sellest, kuidas Bars aitas siis, kui arstid aidata ei suutnud
https://hingele.goodnews.ee/kogemuslugu-lugu-sellest-kuidas-bars-aitas-siis-kui-arstid-aidata-ei-suutnud/  

02.05.2019 Naistekas/Delfi 
Kaidi Karilaid: kui sa päriselt suhet ei soovi, siis ei peagi olema suhtes
https://naistekas.delfi.ee/suhted/suhted/kaidi-karilaid-kui-sa-pariselt-suhet-ei-soovi-siis-ei-peagi-olema-suhtes?id=86062063 

29.04.2019 Õhtuleht 
Kaidi Karilaid: seks on tähtis, aga on veel üks asi, mis on kordades olulisem
https://elu.ohtuleht.ee/958322/kaidi-karilaid-seks-on-tahtis-aga-on-veel-uks-asi-mis-on-kordades-olulisem  

28.04.2019 Ajakiri Tiiu 
Sõidan nagu lahtise kabrioletiga ja mind ei pidurda miski! 

15.04.2019 Naistekas/Delfi 
Teadlikkuse vahendaja Kaidi Karilaid: kui vaatame maailma, siis paljud inimesed on kas ära unustanud, mis on rõõm või neil ei ole aimugi, mida see tähendab
https://naistekas.delfi.ee/persoon/elu_lugu/teadlikkuse-vahendaja-kaidi-karilaid-kui-vaatame-maailma-siis-paljud-inimesed-on-kas-ara-unustanud-mis-on-room-voi-neil-ei-ole-aimugi-mida-see-tahenda?id=85891525  

14.04.2019 Hingele/GoodNews
19 inspireerivat tsitaati võimaluste loojalt Kaidi Karilaidilt
https://hingele.goodnews.ee/19-inspireerivat-tsitaati-voimaluste-loojalt-kaidi-karilaidilt/  

08.04.2019 Hingele/GoodNews
Kaidi Karilaid korraldab rahaga seotud piirangute kustutamise õhtu
https://hingele.goodnews.ee/kaidi-karilaid-korraldab-rahaga-seotud-piirangute-kustutamise-ohtu/ 

28.03.2019 Õhtuleht
„PUUDUTA MIND“ 71. SAADE | Külas käis veider, kerglane, hullumeelne ja üleüldse defineerimatu Kaidi Karilaid

1/2019 Ajakiri Pulss
Millist aastat me endile soovime?

09.03.2019 Naistekas/Delfi
Kaidi Karilaid: naiselikkust toovad suhtes välja intiimsuse viis elementi

26.02.2019 Terviseleht
Üle-eestiline Access Barsi vahetuspäev – vali ennast!

25.02.2019 Hingele/GoodNews
Üle-eestiline Access Barsi vahetuspäev – vali ennast!

19.02.2019 Hingele/GoodNews
Kaidi Karilaid õpetab kehatehnikat allergiate elimineerimiseks

13.02.2019 Telegram
Kaidi Karilaid: Kui soovid kiiret muutust, siis universum ei anna sekundiga maasikad vahukoorega

12.02.2019 Nelli Teataja
Kaidi Karilaid valib olla tema ise, siis imed sünnivad

10.02.2019 Hingele/GoodNews
Eestis saab osa ülemaailmsest Access Consciousnessi kursusest

09.02.2019 Hingepeegel
KUULA KORDUST! Kaidi Karilaid „Heades uudistes“: üks suurimaid probleeme meie jaoks on minevikumuredest vabanemine

08.02.2019 GoodNews
KUULA KORDUST! Kaidi Karilaid „Heades uudistes“: minu suhtlusel kliendiga on energeetiline mõõde

07.02.2019 Kesk-Eesti Tre Raadio
Kaidi Karilaid saates Head Uudised

01.02.2019 Ajakiri Müstilised lood
Imetegija Kaidi Karilaidi usutlus

20.01.2019 GoodNews
KUULA KORDUST! Kaidi Karilaid Kuku Raadios: ma julgustan inimesi olema sellised, nagu nad on

19.01.2019 Kuku Raadio
Kaidi Karilaid saates Publikumärk

18.01.2019 Anne&Stiil
Kaidi Karilaid: me ise mõtleme kõik raskeks ja loome seeläbi oma kehasse haigusi

10.01.2019 Hingele/GoodNews
Access consciousness: neli päeva tõelist raketisõitu sinu reaalsusse

01.11.2018 Delfi Naistekas
Võimaluste kuninganna Kaidi Karilaid: me ise mõtleme kõik raskeks ja loome seeläbi oma kehasse haigusi

Liitu uudiskirjaga

X